Hautajaiskukat

Kukat ovat vanha perinne ja olennainen osa hautajaisseremoniaa. Kukkien tuominen on myös hieno tapa osoittaa kunnioitusta poismennyttä ja omaisia kohtaan. Hautajaiskukat ja -koristeet ovat yksilöllisiä ja antavat mahdollisuuden luoda hautajaisiin tunnelmaa. Kukat ja koristeet voivat myös auttaa kuvastamaan omaa suhdettaan vainajaan.

Funeralla on laaja valikoima kukkia ja -koristeita. Arkunkorsteet, hautajaisseppeleet, surukimput, hautavihkot ja käsikimput ovat kaikki suunniteltu ja koottu teitä varten – yhteistyössä ansioituneiden ja ammattitaitoisten floristiemme kanssa. Voitte valita mieleisenne kukat helposti ja vaivattomasti, ilman kiirettä.

Hautajaisten tilauksen yhteydessä kukkien kuljetus sisältyy hintaan.

Mikäli hautajaiset ovat jonkin muun hautaustoimiston järjestämät, toimitamme kukat paikan päälle 20 euron hintaan. Mikäli kukkien yhteissumma ylittää 100 euroa, toimitus on maksuton.

Mikäli haluatte apua valintaanne tai toivotte saavanne kukat eri kokoisina, värisinä tai muotoisena kun mitä kuvassa on esitelty, autamme mielellämme. Saatte meihin helpoiten yhteyttä puhelimitse () tai sähköpostitse (asiakaspalvelu@funera.fi).

Lajittele