Tietoa Funerasta

Funeralla huomattiin, että hautajaistoimiala oli yksi harvoista aloista joka ei vielä ollut ottanut osaa tietotekniikan vallankumoukseen. Alalla toimittiin vielä pääsääntöisesti kynällä ja paperilla. Suurin osa asiakastapaamisista oli myyntitapaamisia ja monen asiakkaan mielestä tilanne oli hetkittäin epämiellyttävä. Tehdessään surutyötä oli vaikea miettiä kustannuksia.

Hyödyntäen nykyaikaista tietotekniikka, hautaustoiminnasta kannuksensa oppineet ja kokeneet funeralaiset pystyivät tarjoamaan kaikki perinteiset palvelut ja tuotteet, mutta pienemmillä kustannuksilla. Se, mikä pääasiassa erottaa Funeran perinteisestä hautaustoimistosta on hautajaisten suunnittelu internetin ja puhelimen kautta. Asiakkaat ovat ottaneet vastaan tämän uudistuksen hyvin, saaden lisää vapautta ja itsenäistä suunnitteluaikaa ennen kuin on aika tehdä päätöksiä ja tehdä tilauksia. Funeralla ja yrityksen yhteistyökumppaneilla on monen vuoden kokemus hautausalasta Suomessa, mikä takaa korkean palvelutason.

Arvomme Funera Oy:ssa ovat samat kuin muissa pohjoismaissa:

Olemme hautaustoimisto, joka toimii asiakkaan ehdoilla. Haluamme edullisella ja selkeällä hinnoittelulla tarjota palveluitamme asiakkaille tavalla joka antaa kaikille vapauden vaikuttaa kokonaisuuteen. Funera Oy:n yhteistyökumppanit Suomessa ovat kaikki suomalaisia yrittäjiä ja suomalaisia hautausalan asiantuntijoita. Tämä mahdollistaa kokonaisvaltaista ja korkeatasoista palvelua kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa.

Toivomme, että olette yhteydessä meihin mikäli voimme auttaa teitä tai kertoa enemmän yrityksestämme, Funerasta.

Funera Oy

 

 


Nimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Viesti

Lähettäessänne viestin meille, saatte aina myös kopion siitä omaan sähköpostiinne.