Begravningsbyrån på dina villkor

Via internet, telefon och i personligt möte – utan höga arvoden

Planera och boka begravning tryggt och enkelt

På vår hemsida, via telefon tillsammans med en begravningsrådgivare eller i ett personligt möte kan du enkelt planera begravning. När som helst, var som helst och till lägre priser för samma tjänster och produkter som en traditionell begravningsbyrå erbjuder. Gör era val, vi gör resten.

Välj län där begravningen ska äga rum

Tidigare kunder

  • Kauniit kiitokset sinulle ja muille teidän toimiston henkilöille, jotka osallistuitte mieheni hautausjärjestelyihin, siunaustilaisuus oli 27.10.2016. Olin itse kovassa flunssassa ja sattumalta huomasin ilmoituksenne netistä. Kieltämättä vähän epäilin, onnistuuko kaikki näin helposti, mutta turhaan.

    Saavuttuani kappeliin kaikki oli kohdallaan. Arkku oli eleettömän kaunis ja ylitti kaikki odotukseni, siitä erityisen kaunis kiitos! Useampi henkilö saattoväestä kysyi, olinko teettänyt arkun jossakin, kun kukaan ei ollut nähnyt samanlaista aikaisemmin. Koko surujuhla oli rakennettu Lappi aiheen ympärille, ja arkku sopi aiheeseen erityisen hyvin.

    Meitä oli paikalla n 60 henkeä ja tieto teidän yrityksestä oli jokaisen tiedossa. Teidänlaista palvelua tarvitaan nykypäivänä.

    Espoo
  • Funera edustaa nykyaikaista ajattelua hautaustoimistoalalla sillä asiakas voi toimia halutessaan vaikkapa kokonaan verkossa. Palvelu on selkeää, ja kaikki mitä sovimme toteutui kuten pitikin. Myös erikoistoivomuksemme toteutuivat nopeasti ja mutkattomasti.

    Helsinki

Funera finns även i Sverige
funera.se