Suunnittele ja varaa hautajaiset

 

Hautajaiskokonaisuudet

Kokonaisuuksia voi sekä vaihtaa että muokata myöhemmin. Voit soittaa meille 09 4257 9699 ja teemme suunnittelun yhdessä. Voit myös selata arkkuja, uurnia ja muita palveluitamme valikon kohdasta Hinnat.

Nähdäksesi hautajaiskokonaisuudet sinun on ensin valittava alue.

Ronja Iso-Heiko

Luotettavasti ja vaivattomasti

Toivottepa vapaamuotoista saattohetkeä, perinteistä kirkkosiunausta tai sirottelua merellä, voitte luottaa siihen, että järjestämme hautajaiset juuri toiveidenne mukaan. Olemme apunanne koko ajan ja pidämme huolta siitä, että hautajaisista tulee juuri toivotunlaiset.

Voitte aloittaa suunnittelun rauhassa kotona tätä sivua käyttäen, mutta voitte myös mielellään soittaa meille ja sopia asiat puhelimitse. Olette myös tervetulleita henkilökohtaisesti tapaamiseen toimistollamme.

 

Hautajaisjärjestelyt yhdessä Funeran kanssa

1

Suunnittelu

Voitte valita teitä kiinnostavan hautajaiskokonaisuuden verkossa. Voitte myös soittaa meille (09 4257 9699) tai tulla tapaamiseen toimistollemme Bulevardille.

2

Tilaaminen

Mikäli teette tilauksen verkossa, otamme teihin aina yhteyttä puhelimitse ennen kuin tilauksesta tulee virallinen. Varmistamme samalla kaikki tiedot suullisesti.

3

Yhteydenpito

Voitte olla yhteyksissä meihin niin usein kuin siltä tuntuu, ilman että se vaikuttaa kokonaishintaan. Myös me olemme aktiivisesti yhteyksissä teihin ja kerromme miten järjestelyt etenee.

4

Muut palvelut

Palveluihimme kuuluu myös hautajaiskukat, muistotilaisuustarjoilut, käsiohjelmat, hautakivien siirrot ja kaiverrukset sekä perunkirjoitukset.