Suunnittele ja varaa hautajaiset

Ronja Iso-Heiko

Luotettavasti ja vaivattomasti

Toivottepa vapaamuotoista saattohetkeä, perinteistä kirkkosiunausta tai sirottelua merellä, voitte luottaa siihen, että järjestämme hautajaiset juuri toiveidenne mukaan. Olemme apunanne koko ajan ja pidämme huolta siitä, että hautajaisista tulee juuri toivotunlaiset.

Voitte aloittaa suunnittelun rauhassa kotona tätä sivua käyttäen, mutta voitte myös mielellänne soittaa meille ja sopia asiat puhelimitse. Olette myös tervetulleita henkilökohtaisesti tapaamiseen toimistollamme.

 

Hautajaisjärjestelyt - askel askeleelta

1

Suunnittelu

Voitte valita teitä kiinnostavan hautajaiskokonaisuuden verkossa. Voitte myös soittaa meille (09 4257 9699) tai tulla tapaamiseen toimistollemme Bulevardille.

2

Tilaaminen

Mikäli teette tilauksen verkossa, otamme teihin aina yhteyttä puhelimitse ennen kuin tilauksesta tulee virallinen. Varmistamme samalla kaikki tiedot suullisesti.

3

Yhteydenpito

Voitte olla yhteyksissä meihin niin usein kuin siltä tuntuu, ilman että se vaikuttaa kokonaishintaan. Myös me olemme aktiivisesti yhteyksissä teihin ja kerromme miten järjestelyt etenee.

4

Muut palvelut

Palveluihimme kuuluu myös hautajaiskukat, muistotilaisuustarjoilut, käsiohjelmat, hautakivien siirrot ja kaiverrukset sekä perunkirjoitukset.

Hautajaiskokonaisuudet

Nähdäksesi hautajaiskokonaisuudet sinun on ensin valittava alue.