Lakipalvelut

Lakipalvelumme keskittyvät perheoikeudellisten asiakirjojen laatimiseen. Toimimme pääasiallisesti puhelimen ja verkon välityksellä asiakkaan ehdoilla. Myös henkilökohtaiset tapaamiset ovat helposti järjestettävissä.

Funeran tarjoamat lakipalvelut:


Nimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Viesti

Lähettäessänne viestin meille, saatte aina myös kopion siitä omaan sähköpostiinne.

Me Funeralla pidämme tärkeänä, että jokaisella on mahdollisuus saada tarvitsemansa oikeudellinen apu arjen ongelmiin. Tästä syystä tarjoamamme oikeudelliset palvelut ovat kiinteästi hinnoiteltuja, toisin kuin monilla kilpailijoillamme.

Tia Mustonen, Lakimies

Haluamme myös, että asiakkaalla on mahdollisuus tutustua yrityksemme toimintatapaan ja palveluihin ennen tilauspäätöstä. Meille voit soittaa ja esittää kysymyksiä ilman, että tarjotusta palvelusta syntyisi heti tuntilaskutusta. Hinnoittelumme on hyvin kilpailukykyinen, koska toimintamme on hyvin pitkälti digitalisoitua; tämä myös mahdollistaa palveluiden laaja-alaisen tarjonnan.

Oikeudellisten kysymysten ja ongelmien osalta voitte ottaa yhteyttä lakimieheemme Tia Mustoseen soittamalla numeroon 09 4257 9699 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lakipalvelut@funera.fi.

TILAA PERUNKIRJOITUS