Hautaustoimisto Funera Uusimaa

Hautaustoimisto sinun ehdoillasi

Tule tapaamiseen, soita meille tai tilaa internetissä

Olemme täyden palvelun hautaustoimisto. Hautajaiskokonaisuuksimme sisältyy kaikki hautajaisiin tarvittava kuten arkku, vaatteet, kuljetukset ja asioidenhoito. Meiltä löydät myös uurnatkukkalaitteetkivityöt sekä muistotilaisuuden palvelut.

Lämminhenkinen ja asialleen omistautunut henkilöstömme yhdessä kokeneen kotimaisen yhteistyöverkoston kanssa takaa hautajaisjärjestelyjen sujumisen ammattitaitoisesti ja vaivattomasti. Voit luottaa siihen, että olemme aina tavoitettavissa ja pidämme huolta siitä, että kaikki menee toiveidesi mukaan. Vi betjänar är även på svenska. Customer care also in English.

Tarjoamme aidosti sinun ehdoillasi toimivan vaihtoehdon järjestää kauniit hautajaiset – ilman kalliita lisäkuluja.

Suunnittele ja varaa hautajaiset
 • Funera edustaa nykyaikaista ajattelua hautaustoimistoalalla sillä asiakas voi toimia halutessaan vaikkapa kokonaan verkossa. Palvelu on selkeää, ja kaikki mitä sovimme toteutui kuten pitikin. Myös erikoistoivomuksemme toteutuivat nopeasti ja mutkattomasti.

  Jukka Rinne Helsinki
 • Facebook:
  5,0/5,0 tähteä (Facebook Hautaustoimisto Funera)

  Google:
  5,0/5,0 tähteä (Google Hautaustoimisto Funera)

 • Kauniit kiitokset sinulle ja muille teidän toimiston henkilöille, jotka osallistuitte mieheni hautausjärjestelyihin, siunaustilaisuus oli 27.10.2016. Olin itse kovassa flunssassa ja sattumalta huomasin ilmoituksenne netistä. Kieltämättä vähän epäilin, onnistuuko kaikki näin helposti, mutta turhaan.

  Saavuttuani kappeliin kaikki oli kohdallaan. Arkku oli eleettömän kaunis ja ylitti kaikki odotukseni, siitä erityisen kaunis kiitos! Useampi henkilö saattoväestä kysyi, olinko teettänyt arkun jossakin, kun kukaan ei ollut nähnyt samanlaista aikaisemmin. Koko surujuhla oli rakennettu Lappi aiheen ympärille, ja arkku sopi aiheeseen erityisen hyvin.

  Meitä oli paikalla n 60 henkeä ja tieto teidän yrityksestä oli jokaisen tiedossa. Teidänlaista palvelua tarvitaan nykypäivänä.

  Eija Elo Espoo

Tuotteet ja palvelut

Funera on täyden palvelun hautaustoimisto.