Hautaustoimisto Funera Kanta-Häme

Hautajaiset luotettavasti ja vaivattomasti

Tarjoamme joustavasti asiakkaiden ehdoilla toimivan ja hinnoittelultaan edullisen vaihtoehdon järjestää hautajaiset.

Hautajaiskokonaisuuksiimme kuuluu kaikki tarvittava: arkku, vaatteet, pukeminen ja arkkuunlaitto, kuljetukset ja asioidenhoito. Uurnat, kukkalaitteet, muistotilaisuudet sekä kivityöt löytyvät myös valikoimastamme. Laaja kotimainen yhteistyöverkostomme varmistaa tuotteiden ja palveluiden laadun.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille sydämen asia. Voitte luottaa siihen, että olemme käytettävissänne ja pidämme huolta siitä, että kaikki menee toiveidenne mukaan.

Suunnittele ja varaa hautajaiset
 • Kauniit kiitokset sinulle ja muille teidän toimiston henkilöille, jotka osallistuitte mieheni hautausjärjestelyihin, siunaustilaisuus oli 27.10.2016. Olin itse kovassa flunssassa ja sattumalta huomasin ilmoituksenne netistä. Kieltämättä vähän epäilin, onnistuuko kaikki näin helposti, mutta turhaan.

  Saavuttuani kappeliin kaikki oli kohdallaan. Arkku oli eleettömän kaunis ja ylitti kaikki odotukseni, siitä erityisen kaunis kiitos! Useampi henkilö saattoväestä kysyi, olinko teettänyt arkun jossakin, kun kukaan ei ollut nähnyt samanlaista aikaisemmin. Koko surujuhla oli rakennettu Lappi aiheen ympärille, ja arkku sopi aiheeseen erityisen hyvin.

  Meitä oli paikalla n 60 henkeä ja tieto teidän yrityksestä oli jokaisen tiedossa. Teidänlaista palvelua tarvitaan nykypäivänä.

  Eija Elo Espoo
 • Facebook:
  5,0/5,0 tähteä (Facebook Hautaustoimisto Funera)

  Google:
  5,0/5,0 tähteä (Google Hautaustoimisto Funera)

 • Funera edustaa nykyaikaista ajattelua hautaustoimistoalalla sillä asiakas voi toimia halutessaan vaikkapa kokonaan verkossa. Palvelu on selkeää, ja kaikki mitä sovimme toteutui kuten pitikin. Myös erikoistoivomuksemme toteutuivat nopeasti ja mutkattomasti.

  Jukka Rinne Helsinki

Tuotteet ja palvelut

Funera on täyden palvelun hautaustoimisto.