Hautaustoimisto Helsinki

Hautaustoimisto sinun ehdoillasi

Tule tapaamiseen, soita meille tai tilaa internetissä

Olemme täyden palvelun hautaustoimisto. Hautajaiskokonaisuuksiimme (alkaen 650 euroa) sisältyy kaikki hautajaisiin tarvittava kuten arkku, vaatteet, kuljetukset ja asioidenhoito. Meiltä löydät myös uurnat, kukkalaitteetkivityöt sekä muistotilaisuuden palvelut.

Lämminhenkinen ja asialleen omistautunut henkilöstömme yhdessä kokeneen kotimaisen yhteistyöverkoston kanssa takaa hautajaisjärjestelyjen sujumisen ammattitaitoisesti ja vaivattomasti. Voit luottaa siihen, että olemme aina tavoitettavissa ja pidämme huolta siitä, että kaikki menee toiveidesi mukaan. Vi betjänar är även på svenska. Customer care also in English.

Tarjoamme aidosti sinun ehdoillasi toimivan vaihtoehdon järjestää kauniit hautajaiset – ilman kalliita lisäkuluja.

 

Suunnittele ja varaa hautajaiset

Helsingin siunauskappelit ja hautausmaat

Helsingin alueelta löytyy kuusi hautausmaata ja yksi uurnaholvi, joita hallinnoi keskitetysti Helsingin seurakuntayhtymä (puh. 09 2340 6000).

Helsingin keskustan tuntumassa sijaitseva Hietaniemen hautausmaa on hautausmaista vanhin ja koostuu useista eri alueista. Hietaniemessä sijaitsevat myös Helsingin suosituimmat siunauskappelit, Hietaniemen vanha ja uusi siunauskappeli.

Helsingin seurakuntayhtymälle kuuluva, mutta Vantaan puolella sijaitseva, Honkanummen hautausmaa on hautausmaista laajin ja sen alueelta löytyy mm. tunnustukseton alue. Hautausmaalla sijaitsee Honkanummen iso ja pieni kappeli.

Malmin hautausmaa on Helsingin hautausmaista toiminnallisesti suurin ja siellä sijaitsevat Malmin iso kappeli, läntinen kappeli ja itäinen kappeli.

Historiallinen Kulosaaren hautausmaa Kulosaaren Leposaaressa, idyllinen Östersundomin hautausmaa ja kappeli koillisessa Helsingissä ja Keskuspuiston yhteydessä sijaitseva vehreä Maunulan uurnalehto ovat kukin pieniä ja viehättäviä hautausmaita. Helsingistä löytyy myös Kallion kirkossa sijaitseva uurnaholvi, jota käytetään uurnahautapaikkana.

Helsingissä tuhkataan jo liki 85 % kaikista vainajista ja kaupungissa on käytössä kolme krematoriota. Malmin ja Honkanummen krematoriot ovat Helsingin seurakuntayhtymän hallinnoimia ja sijaitsevat kyseisten hautausmaiden yhteydessä. Hietaniemen hautausmaan vieressä sijaitseva Hietaniemen krematorio on Suomen vanhin krematorio ja sen omistaa Krematoriosäätiö.

Muistilista hautajaisten järjestäjälle
 • Facebook:
  5,0/5,0 tähteä (Facebook Hautaustoimisto Funera)

  Google:
  5,0/5,0 tähteä (Google Hautaustoimisto Funera)

 • Funera edustaa nykyaikaista ajattelua hautaustoimistoalalla sillä asiakas voi toimia halutessaan vaikkapa kokonaan verkossa. Palvelu on selkeää, ja kaikki mitä sovimme toteutui kuten pitikin. Myös erikoistoivomuksemme toteutuivat nopeasti ja mutkattomasti.

  Jukka Rinne Helsinki
 • Kauniit kiitokset sinulle ja muille teidän toimiston henkilöille, jotka osallistuitte mieheni hautausjärjestelyihin, siunaustilaisuus oli 27.10.2016. Olin itse kovassa flunssassa ja sattumalta huomasin ilmoituksenne netistä. Kieltämättä vähän epäilin, onnistuuko kaikki näin helposti, mutta turhaan.

  Saavuttuani kappeliin kaikki oli kohdallaan. Arkku oli eleettömän kaunis ja ylitti kaikki odotukseni, siitä erityisen kaunis kiitos! Useampi henkilö saattoväestä kysyi, olinko teettänyt arkun jossakin, kun kukaan ei ollut nähnyt samanlaista aikaisemmin. Koko surujuhla oli rakennettu Lappi aiheen ympärille, ja arkku sopi aiheeseen erityisen hyvin.

  Meitä oli paikalla n 60 henkeä ja tieto teidän yrityksestä oli jokaisen tiedossa. Teidänlaista palvelua tarvitaan nykypäivänä.

  Eija Elo Espoo

Tuotteet ja palvelut

Funera on täyden palvelun hautaustoimisto.