Hautakivet

Hautakivi on vainajan muistoksi asetettu muistomerkki, joka toimii sen jälkeen kokoontumispaikkana perheelle ja ystäville. Kiven olisi hyvä kestää vähintään 25 vuotta. Useimmiten juuri hautakiven valinta on monen mielestä tärkein valinta, kun puhutaan hautajaisten järjestämisestä. Päätöstä saa onneksi pohtia rauhassa ja harkiten.

Funeralla luotamme ainoastaan kotimaisiin, laadukkaisiin hautakiviin, joita kotimaiset hautakiventoimittajat toimittavat meille. Näin voimme taata, että kivet säilyvät ja pysyvät siisteinä yli sukupolvien.

Meille on tärkeää myös se, että hautakivien kaiverrukset, ornamentoinnit ja muistolaatat asennetaan tarkalleen toiveittenne mukaan. Hautakivisuunnittelijamme lähettää teille aina ennen tilauksen vahvistumista havainnekuvan (3D) siitä, miltä kivi tulee näyttämään. Tällä lailla varmistetaan että tekstin tai laatan sijoitus ja kirjasintyyppi on oikea, ja että hautausmaan henkilökunta myös on tietoinen siitä mitä ollaan tilaamassa. Toimitusaika hautakivelle on noin 5 viikkoa. Joitakin poikkeuksia on, jolloin asennus voi tapahtua myös nopeammin, mutta siitä kannattaa sopia erikseen suunnittelijamme kanssa.

Hautakivet voitte tilata suoraan tältä sivulta, painamalla tilaa-nappia kuvien vieressä, tai soittamalla meille numeroon .

Sivuillamme esiteltävissä hautakivissä on miltei jokaisessa esimerkkejä erilaisista lisätuotteina saatavista ornamentoinneistä ja koristeista. Lisätuotteiden hinnat löytyvät hautakiven seliteteksteistä. Ornamentointeja voi yhdistää eri kiviin. Suosittelemme aina kysymään suunnittelijaltamme eri vaihtoehtoista.

Lajittele