Arkut

Kuhunkin hautajaiskokonaisuuteen on valittu valmiiksi yksi arkku valikoimastamme. Tätä etukäteisvalintaa voi halutessaan helposti muuttaa. Käyttäessänne suunnittelutyökaluamme ”Suunnittele ja varaa”-sivulla, ilmoittaa järjestelmä automaattisesti myös mahdollisen hinnanerotuksen.

Arkun kansi kiinnitetään lähtökohtaisesti ristiruuveilla. Halutessaan ristit voi vaihtaa lehviin tai ortodoksiristeihin. Tästä ei tule kuluja. Osaan arkkumalleista on myös saatavissa tupsut ja hapsut tai niihin on lisättävissä kantokahvat. Hinnoittelusta voitte tiedustella asiakaspalvelustamme. Kaikki arkkumme soveltuvat arkkuhautaukseen sekä tuhkaukseen.

Löydettyänne sopivan arkun ja siihen mahdollisesti kuuluvat lisäosat, voitte valita sen osana hautajaisten varausta ”Suunnittele ja varaa” -sivulta tai ilmoittaa valinnastanne puhelimitse. Jos haluatte lisätietoja arkuista tai teillä on erityistoiveita esimerkiksi arkun materiaalin tai värin suhteen, älkää epäröikö olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Mielellämme autamme kaikessa hautajaisjärjestelyihin liittyen.

Arkut kuuluvat hautajaiskokonaisuuksiimme eikä niitä myydä erikseen.

Lajittele